Dashuria e jetës sime - Episodi 44

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh forcat dhe vendos t’i shprehë dashurinë Gokçes. Ç’do të vendosë ai pasi ajo ta refuzojë dhe të zgjedhë Demirin?
Bartuja kërkon të martohet me Semën me çdo kusht. Do të arrijë ai të gjejë një punë të denjë, që ajo ta pranojë si partner? Nilyferi merr një telefonatë të rëndësishme nga Japonia. Do të arrijë ajo të bashkohet më në fund me bashkëshortin e saj?
Gokçe mbërrin në shtëpinë e Demirit, pa qenë në dijeni të planit të tij dhe të
familjes së saj?
Do ta pranojë Gokçe propozimin për martesë të Demirit?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë