Dhoma 309 - EPISODI 183

Onuri vendos të organizojë një festë surprizë për ditëlindjen e Lales. Sameti është më i vendosur se kurrë të fitojë dashurinë e Nergisit. Niluferi dhe Lale mësojnë se në laborator kanë ngatërruar përfundimet e analizave dhe se Niluferi është shtatzënë dhe Lale jo. Onuri e siguron të ëmën që tashmë Ozge i përket së shkuarës. Një punonjëse e firmës njofton Onurin përpara se të hyjë në festën surprizë të Lales se e kërkonte një vajzë e vogël e cila tha se ishte e bija.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë