Dhoma 309 - EPISODI 191

Jëlldërëmi shtiret si i sëmurë dhe vajzat i ofrojnë ndihmën e tyre. Filizi vendos te largohet nga shtëpia e Betylit dhe te behet e pavarur se bashku me Erolin. Gjyshe Ismete i thotë Onurit se ka ardhur koha qe ajo të shpallë më në fund trashëgimtarin e firmës së Sarëhanëve. Filizi zbulon papritur që Hylja ndikon negativisht te Nergisi.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë