Dhoma 309 - EPISODI 192

Kurtullushi gjendet ngushtë se nuk di ku te gjejë paratë e ortakërisë për Sametin dhe tundohet të luajë kumar. Eroli i detyruar nga Filizi që të bëhet i pavarur, nuk gjen rrugë tjetër veçse t’i propozojë Kurtullushit ortakëri në restorantin e tij të qofteve. Onuri sa vjen dhe e ka më të vështirë t’i tregojë Lales për vajzën e tij, ndërkohë që Ozge ka takuar rastësisht Lalen.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë