Dhoma 309 - EPISODI 194

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën shëndetësore të Jëlldërëmit akoma më të rëndë. Onuri nuk gjen dot çastin e përshtatshëm që t’i tregojë Lales për Durunë dhe Ozgen. Eroli kupton sa e vështirë është të fitosh jetesën me punë të ndershme dhe të jesh kryefamiljar i përkushtuar. Songyli vazhdon të mos i besojë dredhive të Jëlldërëmit dhe Hyljas.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë