Dhoma 309 - EPISODI 196

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo i kërkon llogari Jëlldërëmit për gënjeshtrën e tij të fundit, por ky nuk e pranon akuzën. Gylshahu e mërzitur se Niluferi nuk e lejon të takojë gjyshin, ikën pa njoftuar në parkun e lodrave nga kursi i baletit dhe merr me vete edhe Durunë. Nga spitali Lale i telefonon Ozges që ta njoftojë se e kanë gjetur të bijën dhe falë një rastësie të çuditshme Duru nuk arrin t’i tregojë Lales fotografinë e prindërve që e mban në medaljon. Duru fton Onurin në festën e saj të ditëlindjes. I gjendur ngushtë, Onuri pranon të marrë pjesë në festë dhe po atë mbrëmje vendos t’i tregojë të vërtetën Lales.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë