Dhoma 309 - EPISODI 197

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun e rremë e solli ai. Niluferi e dëbon Kurtullushin nga shtëpia. Onuri sheh që Lale mban në qafë varësen e Durusë dhe mundohet që t’ia marrë përpara se Lale të shoh ç’ka brenda medaljonit. Betyli dhe Shadi kuptojnë që e ndiejnë shumë mungesën e mbesave të tyre.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë