Dhoma 309 - EPISODI 199

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si rastin e përkryer për të përballur Lalen dhe Onurin. Lale tronditet kur shikon Onurin të mbajë në krahë të bijën, përkrah Ozges. Onuri mundohet më kot të flasë me të dhe ta sqarojë. Lale nuk gjen ngushëllim dhe vendos të largohet njëherë e mirë nga shtëpia e çiftit. E zhgënjyer Lale e akuzon Onurin se edhe ai ishte njësoj si babai i saj. Kur Niluferi mëson se Kurtullushi e dinte prej kohësh sekretin e Onurit, e dëbon atë sërish nga shtëpia.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë