Dhoma 309 - EPISODI 201

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin të bëjnë sërish një përpjekje në grup për të fituar zemrat e grave që duan. Ozge vendos të dalë nga jeta e Onurit dhe pranon një ofertë pune në Izmir. Ozge takon Lalen dhe e siguron se Onuri e do atë më shumë se këdo tjetër dhe se ajo vetë ishte e detyruar ta prezantonte të bijën me të atin pas shumë vitesh. Kurtullushi provon të rifitojë zemrën e Niluferit dhe ia del. Lale dhe Onuri kuptojnë se janë bërë për njëri-tjetrin dhe rikthehen së bashku.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë