Betyli i rikujton Songylit grindjet e vjetra, ja pse situata ...më shumë

Songyli dhe Soneri dalin në takim bashkë. Lale mendon se ...më shumë

Lale i kërkon leje Songylit që të dalë shëtitje me ...më shumë

Gjyshe Ismete i tregon Jëlldëzit dhe Songylit që nuk ka ...më shumë

Lale vendos t’i bëjë një surprizë Onurit. Në prani të ...më shumë

Onuri dhe Lale rikthehen te këshilluesi martesor, i cili i ...më shumë

Të gjithë kujdesen për Onurin pas aksidentit, por ai vazhdon ...më shumë

Onuri zgjohet pas operacionit por tashmë ai është bërë tjetër ...më shumë

Lale pyet Onurin nëse ka paguar kamerierin që të hedhë ...më shumë

Filizi hedh ilaç në pijen e Onurit por rastësisht atë ...më shumë

Onuri dhe Lale përgatiten për të shkuar në Agva. Kur ...më shumë

Songyli kërkon ndihmën e Hyrietit dhe te grave të lagjes ...më shumë

Këshilluesi martesor mendon se paaftësia e Lales për të pasur ...më shumë

Nergisi, Niluferi dhe Kurtullushi mendohen se ku mund t’i gjejnë ...më shumë

Lale dhe Niluferi i kundërvihen Korait për sjelljen e tij ...më shumë

Lale dhe Onuri përfundojnë në gjykatë për divorcin e tyre ...më shumë

Lale kupton që Onuri mban qëndrim të ftohtë ndaj saj ...më shumë

Onuri vendos t’i punojë një lojë Lales. Ai lë takim ...më shumë

Kurtullushi pëson një krizë nervore dhe kërkon ndihmën e Onurit ...më shumë

Betyli mundohet të gjejë mënyra për t’i rikthyer kujtesën gjyshe ...më shumë