Në episodin e fundit… Kush është shtatzënë? Remediosi apo Mariana? ...më shumë

Atë Ernestoja arrin ta bindë Almën që t’ia dorëzojë fëmijën ...më shumë

Atë Ernestoja i rrëfen Robertos të vërtetën për fëmijën e ...më shumë

Pasi Daniela shpëton nga kthetrat e Maldonados, Robertos i shfaqen ...më shumë

Alma vendos të shkojë vetë te miniera dhe të sajojë ...më shumë

Pas vrasjes së Hehenit, Robertoja i drejtohet gjykatës Fernandos me ...më shumë

Heheni dhe Robertoja arrijnë të futen në zyrën e Maldonados. ...më shumë

Heheni arrin ta shpëtojë Valienten nga vdekja, por çfarë plani ...më shumë

Heheni kërkon me çdo kusht të shpëtojë Valienten, por kujt ...më shumë

Robertoja bie në gjurmët e një prej rrëmbyesve të Danielës. ...më shumë

Valiente dhe Remediosi mbahen peng nga banda e Hehenit bashkë ...më shumë

Valiente dhe Mariana përpiqen të shesin kekët e pjekur, por ...më shumë

Sofia arrestohet në dhomën ku kaloi natën me Abelin dhe ...më shumë

Armandoja i bën shantazh Almës pasi zbulon që fëmija nuk ...më shumë

Pas aksidentit , Elvira do të përpiqet të fshijë çdo ...më shumë

Robertoja takohet aksidentalisht me Almën dhe shikon që ajo ka ...më shumë

Kanë kaluar nëntë muaj që prej largimit të Almës nga ...më shumë

Nievesi kërkon që Abelit t’i bëhet analiza e barutit për ...më shumë

Abeli është i dyshuari kryesor për vrasjen e znj Hozefina, ...më shumë

Gajo përdor Nievesin duke e larguar nga qendra për të ...më shumë