Dy fytyrat e Almës - Episodi 124

Pas vrasjes së Hehenit, Robertoja i drejtohet gjykatës Fernandos me provat që ka në dorë për Maldonadon. Çfarë plani djallëzor ka Alma? Cilit do të përpiqet ajo t’ia punojë?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Në episodin e fundit… Kush është shtatzënë? Remediosi apo Mariana? ...më shumë

Atë Ernestoja arrin ta bindë Almën që t’ia dorëzojë fëmijën ...më shumë

Atë Ernestoja i rrëfen Robertos të vërtetën për fëmijën e ...më shumë

Pasi Daniela shpëton nga kthetrat e Maldonados, Robertos i shfaqen ...më shumë

Alma vendos të shkojë vetë te miniera dhe të sajojë ...më shumë

Pas vrasjes së Hehenit, Robertoja i drejtohet gjykatës Fernandos me ...më shumë

Heheni dhe Robertoja arrijnë të futen në zyrën e Maldonados. ...më shumë

Heheni arrin ta shpëtojë Valienten nga vdekja, por çfarë plani ...më shumë