Dy fytyrat e Almës - Episodi 128

Atë Ernestoja arrin ta bindë Almën që t’ia dorëzojë fëmijën Luzit, nënës së vërtetë të foshnjës. Mes gjërave të saj, Elvira zbulon një disk me një mesazh nga Hoakini. Çfarë thuhet në të? A do ta zbulojë Alma se kush ishte personi që futi në kurth të atin?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Në episodin e fundit… Kush është shtatzënë? Remediosi apo Mariana? ...më shumë

Atë Ernestoja arrin ta bindë Almën që t’ia dorëzojë fëmijën ...më shumë

Atë Ernestoja i rrëfen Robertos të vërtetën për fëmijën e ...më shumë

Pasi Daniela shpëton nga kthetrat e Maldonados, Robertos i shfaqen ...më shumë

Alma vendos të shkojë vetë te miniera dhe të sajojë ...më shumë

Pas vrasjes së Hehenit, Robertoja i drejtohet gjykatës Fernandos me ...më shumë

Heheni dhe Robertoja arrijnë të futen në zyrën e Maldonados. ...më shumë

Heheni arrin ta shpëtojë Valienten nga vdekja, por çfarë plani ...më shumë