Dy fytyrat e Almës - Episodi 42

Mariana pikas Abelin me Marianën dhe mendon se ata të dy po flirtojnë. Çfarë do t’i thotë Markosi Remediosit dhe a do ta bindë ai atë në lidhje me Martën? Po Robertoja kë do të takojë dhe çfarë do të mësojë në lidhje me dëshmitarin kyç në çështjen e Sashës?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Felisitasi vendos që ta demaskojë Almën në sy të Hozefinës ...më shumë

Armando arrin të dalë nga burgu falë ndërhyrjes së Hoakinit, ...më shumë

Armandon e arrestojnë si i dyshuar kryesor për vrasjen e ...më shumë

Mariana vendos të largohet nga shtëpia pas grindjes me të ...më shumë

Pas ngjarjes në kishë, Daniela ia mbath dhe Robertoja e ...më shumë

Daniela zgjohet në dhomën e hotelit ku e ka çuar ...më shumë

Armandoja do të mësojë për shtatzëninë e Almës. A do ...më shumë

Alma mëson se është shtatzënë, diçka që e fut në ...më shumë