Dy fytyrat e Almës - Episodi 43

Abeli bisedon me Sofian dhe e sqaron keqkuptimin e ndodhur. A a do të arrijë ai ta bindë atë për të pasur një lidhje bashkë? Ç’do të ndodhë me fotografinë e Hoakinit në internet dhe si do të shkojë përvjetori i tyre i 30-të i martesës?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Felisitasi vendos që ta demaskojë Almën në sy të Hozefinës ...më shumë

Armando arrin të dalë nga burgu falë ndërhyrjes së Hoakinit, ...më shumë

Armandon e arrestojnë si i dyshuar kryesor për vrasjen e ...më shumë

Mariana vendos të largohet nga shtëpia pas grindjes me të ...më shumë

Pas ngjarjes në kishë, Daniela ia mbath dhe Robertoja e ...më shumë

Daniela zgjohet në dhomën e hotelit ku e ka çuar ...më shumë

Armandoja do të mësojë për shtatzëninë e Almës. A do ...më shumë

Alma mëson se është shtatzënë, diçka që e fut në ...më shumë