Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë

Çalla nuk e pranon ende faktin që lidhja e saj ...më shumë

Buraku dhe Asllëja afrohen gjithmonë e më shumë me njëri-tjetrin. ...më shumë

Asllëja, rikujton sërish momentet e bukura që ka kaluar me ...më shumë

Ish-gruaja e Sinanit vazhdon ta fotografojë fshehurazi këtë të fundit ...më shumë

Buraku vazhdon të çuditë prindërit me dëshirën e madhe që ...më shumë

Asllëja zbulon se Buraku është djali i familjes ku punon ...më shumë

Vollkani i ndihmon të dyja shoqet e ngushta të gjejnë ...më shumë

Buraku dhe Asllëja jetojnë në të njëjtën shtëpi, edhe pse ...më shumë

Buraku bëhet xheloz për Asllënë. Kjo e fundit hiqet si ...më shumë

Asllënë dhe Burakun e pret një surprizë e keqe. Ajo ...më shumë

Asllëja dhe Gonxhja fillojnë punë në hotelin e Burakut. Pasi ...më shumë

“Ëndërr luleshtrydhesh” fillon me takimin e papritur të Asllësë dhe ...më shumë