- Episodi 12

Çalla nuk e pranon ende faktin që lidhja e saj me Burakun ka përfunduar. Plani i saj është të poshtërojë Asllënë dhe për t’ia dalë mbanë, organizon një festë në shtëpinë e saj. Çfarë do të ndodhë kur të gjithë t’i kenë sytë nga ajo? A do t’ia dalë mbanë Çalla apo djemtë do të dalin në mbrojtje të Asllësë?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë