- Episodi 16

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen e tyre dhe i japin fjalën njëri-tjetrit se çdo vështirësi do ta kalojnë bashkë. Megjithatë, Çalla ka vendosur t’ia prishë të gjitha ëndrrat, gjë që do të nxitë edhe më shumë armiqësinë mes tyre. Erdemi po shijon suksesin e punës së tij të re.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë