- Episodi 17

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. A do t’ia dalë mbanë ajo? Katër të rinjtë vendosin të largohen nga Stambolli për një natë dhe shkojnë në fermën e Burakut. Sinani i propozon Elçinit për martesë. Çalla, për të bërë xheloz Burakun shkon në festën e shkollës me Ganiun. Si do të reagojë Buraku?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë