- Episodi 21

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku dhe Asllëja janë lidhur bashkë. Pas reagimit të Seldës, Emel e ka të pamundur të jetojë sërish në atë shtëpi. Për Asllënë dhe Burakun ka nisur një luftë shumë e vështirë. A është dashuria e tyre aq e fortë sa t’i kapërcejë të gjitha pengesat?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë