- Episodi 22

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë dhe Bashakut dhe vendos ta ndjekë atë pas. Bashaku i ofron një vend pune Asllësë dhe pikërisht ky afrimitet e detyron Burakun ta keqkuptojë situatën. Dashuria e tij kthehet në urrejtje dhe thur një plan për të marrë hak.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë