- Episodi 23

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson se ka bërë një gabim të madh. I kërkon falje Asllësë, e cila e lënduar nuk e fal.

Asllëja merr një ofertë pune që do t’i ndryshojë jetën dhe vendos të shkojë në Paris. A do të arrijë Buraku ta bindë që të qëndrojë me të?

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë