- Episodi 4

Buraku bëhet xheloz për Asllënë. Kjo e fundit hiqet si e dashura e Vollkanit vetëm në sy të të tjerëve. Si çdo ëndërr e bukur që zgjat shumë pak, edhe Asllësë i vjen koha të kthehet në shtëpi. Por pikërisht kur mendon se i ka lënë pas të gjitha, e pret një surprizë edhe më e madhe.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë