- Episodi 5

Buraku dhe Asllëja jetojnë në të njëjtën shtëpi, edhe pse nuk e dinë. Rastësisht, takohen jashtë dhe kuptojnë se nuk mund t’ia mbathin më nga fati që i përball gjithmonë. Ndërkohë, Eda përgatit  një plan për të bashkuar Asllënë dhe vëllanë e saj Vollkanin. Buraku dhe Asllëja bëhen sërish pjesë e një aventure.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë