- Episodi 7

Asllëja zbulon se Buraku është djali i familjes ku punon nëna e saj. Ndërkohë, Burakut i ushtron presion i ati që të fillojë punë dhe të jetë më i përgjegjshëm. Kur e shikon se është në pozitë të vështirë, vendos të punojë në klubin e familjes. Vollkani i jep një mundësi tjetër ish të dashurës së tij. Buraku fillon të dyshojë për atë çka ndien për Çallën.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë