- Episodi 8

Buraku vazhdon të çuditë prindërit me dëshirën e madhe që ka treguar për punën që ka nisur. Asllëja i premton nënës së saj se do të tregohet më e kujdesshme me Burakun. Nihati dhe Vollkani po merren me përgatitjet e fundit për festën e ditëlindjes së Edës. Gjatë festës së ditëlindjes, bie në sy se dy kushërinjtë po luftojnë për zemrën e Asllësë.

Të gjithë episodet e ""

Pasi ka marrë vesh të vërtetën nga Vollkani, Buraku mëson ...më shumë

Buraku fillon të dyshojë se mos ka diçka mes Asllësë ...më shumë

Të gjithë shtangen nga habia kur marrin vesh se Buraku ...më shumë

Asllëja vendos të bëjë provimin për t’u futur në universitet. ...më shumë

Asllëja dhe Buraku nisin një kapitull të ri në lidhjen ...më shumë

Asllëja shikon fotografitë që i dërgon Çalla dhe lëndohet shumë ...më shumë

Zemërimi i Çallës sa vjen e shtohet çdo ditë e ...më shumë

Burakut i copëtohet zemra dhe mërzitet me Asllënë që ajo ...më shumë