Familja Kuqézi - Episodi 5

Fatjonit i është infektuar gishti ngaqë ha me dhëmbë thonjtë e tij dhe do të “dënohet” për këtë gjë. Berti dhe Edi hyjnë në një ambjent të improvizuar dhe të fshehtë lojrash fati. Por fati nuk i ndihmon aspak. Ata lënë gjithshka aty.

Të gjithë episodet e "Familja Kuqézi"

Kuqezët vendosin të shkojnë në një vend të largët dhe ...më shumë

E nxehur nga mënyra me të cilën Viola shprehjet për ...më shumë

Bela nuk mund të këndojë në konkursit e karaokes, ndaj ...më shumë

Berti nuk kupton se psërse Bela është e nervozuar nga ...më shumë

Viola dhe Zhani, komshinjtë e Kuqezëve grinden me njëri-tjetrin. Bela ...më shumë

Fatjonit i është infektuar gishti ngaqë ha me dhëmbë thonjtë ...më shumë

Kuqezët vendosin të lyejnë shtëpinë, por zgjedhja e ngjyrës së ...më shumë

Teze Beti mbërrin si mysafire në shtëpinë e Kuqezve. Problemi ...më shumë