Fi - Episodi 33-34-35

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo kupton se mund të ecë, vendos t’ia mbathë. Ozge, pasi shikon se Sadiku ka pësuar aksident, shkon të përballet me Xhanin dhe e kërcënon haptazi. Ku do të gjejë shpëtim Duruja pasi edhe e ëma nuk është një mbështetje për të?
Duru gjen shpëtim në krahët e Denizit. I mbytur në vetminë e tij, Xhani vuan për largimin e Durusë. Kush do ta ngushëllojë atë? Një surprizë e papritur i vjen Ozges nga Sadiku, provat që ajo dëshironte aq shumë. Ç’do të bëjë Xhani kur të shohë sërish në dritaren e një tjetër shtëpie Durunë sërish me Denizin?
Tanimë në arrati, Xhan Manaji lë gjurmën e tij dalluese për Durunë, pendën e kuqe! A do ta mposhtë Duruja mallkimin e Afifes? Cili do të jetë fundi i Xhan Manajit? Do të mundë Duruja dhe Denizi të nisin një jetë nga e para?

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë