Fi - EPISODI 19-20

fi se2

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të lërë alkoolin për t’ia nisur nga e para. Ozge, e shkatërruar qëndron te tetoja e saj. Xhan dhe Duru, më të lumtur se kurrë, janë të ndërgjegjshëm për gjithçka kanë shkaktuar. Do ta fillojë ajo sërish karrierën si balerinë?Ozge kalon një natë të çmendur në diskotekë për të harruar gjithçka. Xhan dhe Ozge përballen sërish pas kaq kohësh. Denizi më në fund arrin të krijojë një marrëdhënie të re. Si do të reagojë Duru kur të zbulojë vendin sekret prej nga ku e përgjonte Xhani?

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë