Fi - EPISODI 21-22

fi21

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon Gokselin, por cila është gjendja e tij? Eti po ashtu vendos të bëhet sërish pjesë e jetës së Xhanit. Duru dhe Deniz do të përballen në skenën e produksionit të ri, por a do ta presë mirë Xhani rikthimin e Denizit? Ozge, tanimë e ndryshuar plotësisht, do t’i çojë Xhanit fotot e takimit të Durusë dhe Denizit.A do ta pranojë Duru ftesën e Denizit për t’u takuar? Cila është vajza që do të takojë Ozge? Çfarë fsheh ajo? Një balerinë e re i bashkohet trupës së produksionit. Do të dorëzohet Duru përballë rivalitetit me të?

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë