Fi - EPISODI 23-24

fi23

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të gjithëve. Do të arrijë Duru ta marrë rolin kryesor, sidomos kur stafit i bashkohet edhe Ada me Gokselin? Ozge kthehet sërish në shtëpinë e gruas që Xhan Manaji më parë ka dhunuar. Do t’ia hapë ajo derën këtë herë? Si do të shkojë përballja mes Denizit dhe Xhanit?
A do të zbulojë diçka më shumë Ozge për të shkuarën e Xhanit? Kush i publikon fotot e Durusë dhe Denizit në internet duke u bërë lajm në të gjitha mediat? Si do të reagojë Duru kur të dëgjojë intervistën e Denizit?

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë