Fi - EPISODI 27-28

fi27

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes së Billurit, vrasjet vazhdojnë. Kush e vret Tajfunin? Për të mbrojtur Ozgen, Sadiku kërcënon me armë Xhanin. Do ta dëshmojë Duru këtë ngjarje? Xhani do të zbulojë një të fshehtë që shkon shumë vite pas në kohë.A do të arrijë Exhe ta kalojë provën e parë gjenerale me sukses? Denizi dhe Nilaji po afrohen gjithnjë e më shumë, por një pengesë vazhdon të kërcënojë marrëdhënien e tyre. Xhan ngulitet pas ekranit duke monitoruar Durunë pa pushim. Gjërat po i dalin jashtë kontrollit.

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë