Fi - EPISODI 31-32

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet me Xhanin. Duru ndihet e frikësuar për jetën e saj kur zbulon njëri pas tjetri sekretet e bashkëshortit të saj. Sadiku më në fund merr hak për gjithçka ka ndodhur në të shkuarën e tij me z. Nadir. Tanimë i çliruar nga urrejtja, Sadiku mendon se ka ardhur koha të afrohet me Ozgen.Në një rrëfim të sinqertë, ai i tregon Ozges se ç’ndodhi atë natë në hotel. Xhani do t’i shkojë deri në fund hakmarrjes së tij dhe Ozge është viktima e radhës. Do të arrijë Duruja të shpëtojë nga Xhani? A do të shkojnë të dy drejt vdekjes?

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë