Flakë pasioni - EPISODI 155

Si do të reagojë Syhejla kur Hylja dhe Kerimi shkojnë të jetojnë në shtëpinë e tyre? Në shtëpinë e kujt do ta kalojë natën Bajrami? Halla i kërkon Hyljas të gjejë vendndodhjen e vjehrrit të saj.

Të gjithë episodet e "Flakë pasioni"

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë