Flakë pasioni - EPISODI 157

Filizi dhe Hylja përshëndeten me njëra-tjetrën dhe ndahen në paqe.  Syhejla mëson që Bajrami ka marrë rrobat e tij nga shtëpia. Hylja dhe Mahiri e mësojnë vendndodhjen e këtij të fundit.  Kerimi dhe Hazeri përballen sërish me njëri-tjetrin.

Të gjithë episodet e "Flakë pasioni"

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë