Flakë pasioni - EPISODI 170

Syhejla largohet nga shtëpia e Hatixhes. Hylja dhe Mahiri i tregojnë Osmanit videon e tij me Hazerin, por bëhen dëshmitarë të një përleshjeje me armë. Zija Torunbashi akuzon Bajramin për goditjen e tij me armë. Hylja dhe Mahiri i tregojnë Kermit dhe Hysenit filmimin që bënë në shtëpinë e Osmanit.

Të gjithë episodet e "Flakë pasioni"

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë