Flakë pasioni - EPISODI 176

Hylja përgatit një darkë surprizë për Kerimin.  Bajrami i prezanton Kerimit, Hysenit, Zejnepes dhe Bades gruan e tij të ardhshme. Mahiri dhe Kaja kujtojnë kohët e vjetra dhe dëshpërohen. Syhejlës i çojnë një fotografi të Bajramit. Si do ta presë ajo lajmin?

Të gjithë episodet e "Flakë pasioni"

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë