Flakë pasioni - EPISODI 63

Çfarë do të bëjë Hylja kur të mësojë që Kerimi ka biseduar me Ajlinin? Zejnepja del nga spitali dhe kthehet në shtëpinë e Xhevherëve. Gjithashtu, edhe Myfitiu del nga burgu. Mahiri blen një shtëpi ku do të jetojë me Eminen. Xhemi përgatit një plan kundër Hyljasë dhe Mahirit.

Të gjithë episodet e "Flakë pasioni"

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë