Bajrami dhe Syhejla në një darke të shtruar enkas për ...më shumë

Hylja dhe Mahiri shkojnë të takojnë Nilajin. Mahiri kupton se ...më shumë

Kush e  kërcënon me thikë Nilajin dhe Mahirin? Bajrami ndjek ...më shumë

Meleku njofton që është mirë. Filizi vendos të hakmerret ndaj ...më shumë

Hylja arrin të lirohet nga burgu. Myfitin e arrestojnë për ...më shumë

Vendimi për dënimin e Myfitit është përfundimtar, ai dërgohet në ...më shumë

Kerimi i thotë Hyljasë se nuk ka besim tek ajo ...më shumë

Hylja vendos të divorcohet nga Kerimi pasi e sheh atë ...më shumë

Kerimi urdhëron Mahirin që të mos takohet më me Hyljanë. ...më shumë

Pas ngjarjeve të fundit, Zejnepja merr Xherenin dhe largohet nga ...më shumë

Plani i Mahirit shkon më së miri dhe policia konfiskon ...më shumë

Kerimi i premton Hyljasë se djali i tyre do të ...më shumë

Meleku dhe Nilaji marrin një shtëpi me qira. Zejnepja thur ...më shumë

Zejnepja kërkon shtëpinë e Xhevherëve nga Hyseni. Vëllai i Nilajit ...më shumë

Hylja gjen Kajanë në rrugë dhe e çon në spital. ...më shumë

Nirgyli dhe Filizi vendosin t’i kthejnë Hyljasë paratë që ajo  ...më shumë

Mahiri dëgjon rastësisht diçka dhe shkon menjëherë t’ia rrëfejë Hyljasë. ...më shumë

Xhemi i tregon Zejnepes që Hyljaja ka qenë e dashura ...më shumë

Çfarë ka ndodhur në korrikun e 2013-ës? Një përdhunim që ...më shumë

Pse do ta kërcënojë Hyseni Xhemin me pistoletë? Zejnepja sëmuret ...më shumë