Gazetat kanë publikuar lajme mbi Hysenin, të cilat s’do t’i ...më shumë

Kerimi gjen Hyljanë në shtëpinë e Mahirit dhe habitet me ...më shumë

Filizi shkon në familjen Xhevher për të marrë Mehmetin, por ...më shumë

Bashkë me avokatët dhe policinë, Filizi arrin të marrë të ...më shumë

Mahiri arrin ta ndalojë në kohë Hyljanë që të mos ...më shumë

Zejnepi dhe Hyseni duket se po gjejnë sërish dashurinë për ...më shumë

Filizi, e shtyrë nga Xhemi fillon të pijë sërish alkool ...më shumë

Duke mos besuar lajmin e bukur të shtatzënisë, Hylja shkon ...më shumë

Hyseni i tregon Melekut shtëpinë që ka blerë për të ...më shumë

Letrën e kujt do të lexojë Mahiri që dëshpërohet shumë? ...më shumë

Nilaji vendos të rrëfehet dhe të tregojë se çfarë kanë ...më shumë

Kerimi punëson Melisën si asistenten e tij. Mahiri i thotë ...më shumë

Zejnepja dhe Hatixhja shohin Hysenin teksa i jepte unazën Melekut. ...më shumë

Zejnepja ndjek të shoqin dhe shikon sa i lumtur është ...më shumë

Me anë të kujtimeve, Meleku rrëfen gjithë historinë e foshnjës ...më shumë

Hyseni kërcënon ish-bashkëshorten për ikjen e Melekut. Zejnepja largohet nga ...më shumë

Pse do të konfliktohen me njëra-tjetrën Burxhin dhe Nilaji? Bajrami ...më shumë

Dyshimet mbi Baharin kanë filluar të mundojnë Hyljan. Melisa, asistentja ...më shumë

Zejnep do të mërzitet kur të shohë lidhjen e afërt ...më shumë

Ç’dokument do t’i dorëzojë Syhejla Filizit që kjo e fundit ...më shumë