Një nga djemtë e rrugës vjedh makinën e drejtorit të ...më shumë

Ministria merr vendimin për të mbyllur minierat e Xhevherëve. Sabrija ...më shumë

A do ta pranojë Nilaji propozimin e martesës të Atifit? ...më shumë

Meleku i shet kafenenë Mahirit dhe Kajasë. Nilajit i bëjnë ...më shumë

Nilaji dhe Atifi martohen dhe bëjnë një dasmë të bukur. ...më shumë

Meleku vendos të largohet jashtë shtetit dhe i lë Baharin ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Bajramit dhe Syhejlës? Hylja i ...më shumë

Syhelja është e dëshpëruar që martesa e saj shumëvjeçare është ...më shumë

Kush është djaloshi që bie në dashuri me Hyljanë? Ipeku ...më shumë

Syhejla largohet nga shtëpia e Hatixhes. Hylja dhe Mahiri i ...më shumë

Hyseni bën një marrëveshje me Hazerin. Hylja arrin të sjellë ...më shumë

Mahiri zhytet në kujtime dhe sjell ndërmend gjithçka që ka ...më shumë

Bade largohet nga shtëpia me Ardën. Bajrami është i vendosur ...më shumë

Hylja zbulon se Mahiri ka ndihmuar Baden dhe Ardën të ...më shumë

Nilaji bëhet xheloze që Hylja dhe Kerimi e shfaqin hapur ...më shumë

Hylja përgatit një darkë surprizë për Kerimin.  Bajrami i prezanton ...më shumë

Hylja pajtohet me Mahirin. Bajrami vendos të bëjë martesën me ...më shumë

Hatixheja kthehet në shtëpinë e saj e dëshpëruar. Arda ndihet ...më shumë

Bajrami thërret Ardën në zyrën e tij. Cili do të ...më shumë

Të gjithë janë të shqetësuar për Xherenin që nuk dëshiron ...më shumë