Estebani firmos dorëheqjen nga administrimi i fermës. Ditën e gjyqit ...më shumë

Akasia i rrëfen familjes se do ta lërë përgjithmonë Ulisesin. ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Akasia Estebanit kur ai e pyet ...më shumë

Akasia tronditet kur zbulon që e ëma është shtatzënë me ...më shumë

Ulisesi i kërkon ndihmë Huan Karlosit, por ai nuk pranon. ...më shumë

Hektori përpiqet të bindë Akasian se veproi gabim që u ...më shumë

Ulisesi arrin të flasë në telefon me Akasian dhe i ...më shumë

Akasia dhe Kristina qajnë teksa shohin Estebanin të largohet. Alehandra ...më shumë

Kristina ndien mall për Estebanin dhe shkon drejt dhomës ku ...më shumë

Akasia qorton Estebanin për puthjen dhe i kujton që është ...më shumë

Norberto del të shëtitë me Hulianitën dhe Manueli i shikon. ...më shumë

Estebanin të përqafuar. Norberto kërcënon Andresin se do ta vrasë ...më shumë

Estebani e ndalon Manuelin të takojë Akasian. Norberto nuk e ...më shumë

Ulisesi i kërkon Itzelit që nëse vdes, t’i tregojë çdo ...më shumë

Brenda makinës së Hermanit zbulohet një trup i djegur, por ...më shumë

Danilo i rrëfen Kristinës se Alehandra i ka kapërcyer të ...më shumë

Estebani kalon natën në lokalin e qytetit duke e lënë ...më shumë

Akasia dhe Estebani detyrohen të rrinë në një dhomë të ...më shumë

Si do ta presë Estebani lajmin që Biondi ka eliminuar ...më shumë

Kristina del në takim me Hektorin. Si do të reagojë ...më shumë