Gruaja e ndaluar - Episodi 38

Ulisesi i dërgon një buqetë me lule Akasias. Danilo i ofron Kristinës ndihmë për ushqime apo materiale për studentët e saj. Do të pranojë Kristina? Pasi Alehandra i del në krah Hermanit, Norberto i kërkon të japë dorëheqjen. Ç’do të mendojë Huan Karlosi kur të dëgjojë fjalët e ndjera të Estebanit për Akasian?

Të gjithë episodet e "Gruaja e ndaluar"

Estebani firmos dorëheqjen nga administrimi i fermës. Ditën e gjyqit ...më shumë

Akasia i rrëfen familjes se do ta lërë përgjithmonë Ulisesin. ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Akasia Estebanit kur ai e pyet ...më shumë

Akasia tronditet kur zbulon që e ëma është shtatzënë me ...më shumë

Ulisesi i kërkon ndihmë Huan Karlosit, por ai nuk pranon. ...më shumë

Hektori përpiqet të bindë Akasian se veproi gabim që u ...më shumë

Ulisesi arrin të flasë në telefon me Akasian dhe i ...më shumë

Akasia dhe Kristina qajnë teksa shohin Estebanin të largohet. Alehandra ...më shumë