Gruaja e ndaluar - Episodi 41

Danilo diskuton me Norberton dhe i thotë që do t’ia marrë të dashurën Hermanit. Si do të reagojë Norberto? Pasi sheh Akasian dhe Ulisesin duke u puthur, Estebani debaton me Kristinën. Do të gëzohet Nuria kur Ulisesi i tregon se është pajtuar me Akasian? Huliana dhe Perla do të përplasen për të njëjtin vend biznesi…

Të gjithë episodet e "Gruaja e ndaluar"

Estebani firmos dorëheqjen nga administrimi i fermës. Ditën e gjyqit ...më shumë

Akasia i rrëfen familjes se do ta lërë përgjithmonë Ulisesin. ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Akasia Estebanit kur ai e pyet ...më shumë

Akasia tronditet kur zbulon që e ëma është shtatzënë me ...më shumë

Ulisesi i kërkon ndihmë Huan Karlosit, por ai nuk pranon. ...më shumë

Hektori përpiqet të bindë Akasian se veproi gabim që u ...më shumë

Ulisesi arrin të flasë në telefon me Akasian dhe i ...më shumë

Akasia dhe Kristina qajnë teksa shohin Estebanin të largohet. Alehandra ...më shumë