Gruaja e ndaluar - Episodi 42

Norberto debaton me Hermanin dhe e dëbon nga ferma dhe nga shoqata. Manueli del nga spitali dhe Norberto i çon faturën e shtrenjtë Estebanit. Do ta pranojë ta paguajë ai? Luisa do të punojë me Arturon në një banket. A do të bindet Roza kur të shohë se mbesën e saj e pret një e ardhme e ndritur?

Të gjithë episodet e "Gruaja e ndaluar"

Estebani firmos dorëheqjen nga administrimi i fermës. Ditën e gjyqit ...më shumë

Akasia i rrëfen familjes se do ta lërë përgjithmonë Ulisesin. ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Akasia Estebanit kur ai e pyet ...më shumë

Akasia tronditet kur zbulon që e ëma është shtatzënë me ...më shumë

Ulisesi i kërkon ndihmë Huan Karlosit, por ai nuk pranon. ...më shumë

Hektori përpiqet të bindë Akasian se veproi gabim që u ...më shumë

Ulisesi arrin të flasë në telefon me Akasian dhe i ...më shumë

Akasia dhe Kristina qajnë teksa shohin Estebanin të largohet. Alehandra ...më shumë