Gruaja e ndaluar - Episodi 43

Estebani rreh dhe kërcënon Norberton pasi ky i fundit godet Kristinën. Ulisesi i rrëfen Huan Karlosit dhe Kristinës që e do sinqerisht Akasian. Danilo vazhdon të kërcënojë Alehandrën se do të vrasë Hermanin nëse i afrohet. A do t’i bindet ende ajo? Kristina përpiqet të bindë Estebanin të mos largohet nga Akasia…

Të gjithë episodet e "Gruaja e ndaluar"

Estebani firmos dorëheqjen nga administrimi i fermës. Ditën e gjyqit ...më shumë

Akasia i rrëfen familjes se do ta lërë përgjithmonë Ulisesin. ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Akasia Estebanit kur ai e pyet ...më shumë

Akasia tronditet kur zbulon që e ëma është shtatzënë me ...më shumë

Ulisesi i kërkon ndihmë Huan Karlosit, por ai nuk pranon. ...më shumë

Hektori përpiqet të bindë Akasian se veproi gabim që u ...më shumë

Ulisesi arrin të flasë në telefon me Akasian dhe i ...më shumë

Akasia dhe Kristina qajnë teksa shohin Estebanin të largohet. Alehandra ...më shumë