Gruaja e ndaluar - Episodi 45

Alehandra takon Olgën dhe i kërkon t’i tregojë ku është varrosur Karlitosi. A do ta ndihmojë ajo të paditin Danilon? Danilo dhunon Perlën sepse mendon se ajo e ndihmoi Alehandrën të arratiset. Do të arrijë ta gjejë ai? Manueli dëshpërohet kur mëson se Akasia është pajtuar me Ulisesin…

Të gjithë episodet e "Gruaja e ndaluar"

Estebani firmos dorëheqjen nga administrimi i fermës. Ditën e gjyqit ...më shumë

Akasia i rrëfen familjes se do ta lërë përgjithmonë Ulisesin. ...më shumë

Si do t’i përgjigjet Akasia Estebanit kur ai e pyet ...më shumë

Akasia tronditet kur zbulon që e ëma është shtatzënë me ...më shumë

Ulisesi i kërkon ndihmë Huan Karlosit, por ai nuk pranon. ...më shumë

Hektori përpiqet të bindë Akasian se veproi gabim që u ...më shumë

Ulisesi arrin të flasë në telefon me Akasian dhe i ...më shumë

Akasia dhe Kristina qajnë teksa shohin Estebanin të largohet. Alehandra ...më shumë