Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë

Sinani dhe Pelini e përjetojnë në mënyrë mjaft të dhimbshme ...më shumë

Bashaku dhe Bylenti dalin për të blerë veshjet e dasmës, ...më shumë

Sinani vendos që të mos flasë më as me Pelinin ...më shumë

Në përpjekje për ta shkëputur nga Zyberi, Hafizja i thotë ...më shumë

Policia arrin më në fund ta gjejë Naxhimin e vogël. ...më shumë

Syhejla dhe Rizai gjejnë Zyberin bashkë me Meralin në tualetin ...më shumë

Pelini arrin të shpëtojë, edhe pse përfundon në spital nga ...më shumë

Gjyshi i Ryzgarit niset për në Zvicër për t’u kuruar. ...më shumë

Nexhipi dhe Havaja përpiqen t’ia mbajnë fëmijën të fshehtë Melihasë, ...më shumë

Si do të shkojë vizita e Turgutit në shtëpinë e ...më shumë

Rizai i thotë Pelinit që Sinani është i martuar dhe ...më shumë

Exheja shkon të takojë Jasinin dhe duket sikur këtë herë ...më shumë