Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 64-65

hakmarrje 65

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e fundit merr restorantin nën kontroll. Sinani largohet për disa kohë, ndërkohë që Pelini mund të jetë në hapat e parë të krijimit të një lidhjeje të re.Pas një viti i larguar, Sinani kthehet sërish pranë familjes së tij, por ai nuk ka ndër mend të qëndrojë gjatë. Pelini është tepër e mërzitur me të dhe nuk pranon të diskutojë për asgjë. Ndërkohë, Simaji ka filluar një punë të re, por e ka mjaft të vështirë të ambientohet në të dhe kjo çon në një grindje të ashpër me Hakanin.

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë