Hakmarrje e ëmbel - EPISODI 66-67-68

hakmarrje 67

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani dhe këtë ajo e sheh si një mundësi mjaft të mirë për t’u hakmarrë ndaj kolegëve të saj meshkuj. Ndërkohë, Sinani vendos që të mos e shesë restorantin dhe të bëjë gjithçka për t’ia fituar sërish zemrën Pelinit.Pelini dhe Borishi vendosin që t’i bëjnë Sinanit një ofertë mjaft joshëse me qëllim që ai të pranojë të heqë dorë nga restoranti. Simaji ende nuk i ka thënë Hakanit për pozicionin e ri në punë, ndërkohë që Bylenti e ndryshon tërësisht regjimin e tij ditor.Rizai takohet rastësisht me Sinanin dhe bën një bisedë të gjatë me të pas braktisjes që ky i fundit i bëri Pelinit ditën e dasmës. Ndërkohë, Bylenti dëshiron të shpërngulet ne një qytet tjetër, por Bashaku nuk është dakord. Hakani papritur zbulon që Simaji është ngritur në detyrë.

Të gjithë episodet e "Hakmarrje e ëmbel"

Pelini është ende në dilemë dhe nuk di si të ...më shumë

Sinani dhe Pelini kalojnë natën ne komisariat. Ata flasin për ...më shumë

Barëshi përpiqet të zbulojë se si i siguroi Sinani paratë ...më shumë

Simaji mëson se është shtatzënë dhe vendos që të abortojë, ...më shumë

Nazëmin e rrëmbejnë. Simaji mëson se është shtatzënë. A do ...më shumë

Borishi ka zgjedhur restorantin « Filia » për kateringun e ...më shumë

Simajit i ofrohet një pozicion më i mirë në kompani ...më shumë

Pasi Sinani e braktis Pelinin ditën e dasmës, kjo e ...më shumë